КОНТАКТИ

Басейн

Басейнът е в старогръцки стил с минерална вода с температура около 32 градуса. Истинско минерално бижу, което ще ви накара да забравите за проблеми и ежедневие.

Тепидариум

Тепидариум - топло помещение с подово отопление и подгреваеми седалки, облицовани с камък. Температурата в Тепидариума е около 30 °С. Ползването се препоръчва при оздравителните процеси при настинки и за укрепване на имунната система.

Римска баня

Характеризираща се с висока влажност на въздуха – 95% и по-ниска температура от сауната около 40 °- 42°, с което от своя страна създава идеални условия за детоксикация, освежне на кожата, повишаване на имунитета и профилактика на респираторни заболявания.

Инфраред кабина

Инфраред сауната (инфрачервена кабина) се затопля с инфрачервени лъчи. Действа на принципа на нагревките. Инфрачервената топлина е форма на излъчване на енергията в пространството. Умерената топлина прониква през кожата в цялото тяло, като генерира незабавно отстраняването на умората и стреса.

Контрастен хидромасажен душ

Редуването на топла и студена вода, във вид на струя оказва стимулиращо действие върху периферната нервна система, помага за укрепване на сърдечно-съдовата система, а също така повдига тонуса на организма.

Зона за релакс

В тази зона можете да се отпуснете след ползването на римска баня. Тепидариум и инфраред кабината.

Фитнес

Кокетният ни фитнес е идеалното място, ако желаете да съчетаете почивката и спа релаксацията с лека тренировка.

Спа център меню масажи и процедури